Mijn aanpak

Een nieuwe website in 4 stappen

Bart Bosmans - websites web design & development - overleg

Stap 1: Overleg

We hebben een goed gesprek over je noden en wensen.
Bart Bosmans - websites web design & development - offerte

Stap 2: Offerte

Je ontvangt een gedetailleerde offerte op maat van jouw project.
Bart Bosmans - websites web design & development - uitwerking

Stap 3: Bouw

Ik bouw jouw website op maat. We houden tussentijds nauw contact.
Bart Bosmans - websites web design & development - nazorg

Stap 4: Nazorg

Ik geef de nodige uitleg en blijf beschikbaar voor vragen.

Wat maakt mij anders dan de meeste webdesigners?

Toen ik begon met websites bouwen, werd alles nog lekker handmatig geprogrammeerd. Ik persoonlijk vond dat super plezant, maar tijden veranderen helaas. Door de jaren heen zijn er heel veel sitebuilders op de markt gekomen die het veel gemakkelijker gemaakt hebben om een website te bouwen.

Aan de ene kant was dit een geweldige evolutie voor het internet. De gemiddelde mens kan nu zelf een site ineen knutselen. En zelfs de meeste webdesigners zijn meer grafisch ontwerper dan programmeur geworden. Geweldig toch?

Helaas liggen de dingen iets complexer. Je website valt en staat namelijk bij zijn positie in de zoekmachines. Heel veel webdesigners maken mooi ogende sites. Ze zien er voor de menselijke gebruikers geweldig uit. Maar de bots die Google gebruikt om jouw website te lezen en beoordelen, die worden nog steeds gemaakt door technische mensen zoals ik.

Wist je bijvoorbeeld dat Google een pagina 4 seconden de tijd geeft om te laden? Alles wat op dat moment niet gedownload is, bestaat niet voor Google en zal dus ook niet meetellen voor uw ranking in de zoekmachine.

Nogal problematisch omdat de gemiddelde sitebuilder of WordPress template deze snelheid niet haalt. Het is één van de vele technische obstakels die jouw site van die begeerde eerste plaats in Google houdt.

Wil je weten wat de laadtijd is van jouw website? Surf naar Page Speed Insights en doe een snelheidstest. Je kan daarna deze site eens testen en vergelijken…

Websitesnelheid is één van de vele technische facetten die goed moeten zitten om uit te blinken in Google. Starten met een webdesigner die kennis heeft van zaken, is dus altijd een slimme zet!

Page speed insights for bartbosmanswebsite

Vrijblijvend advies

Weet je niet zeker wat jouw zaak nodig heeft?

We spreken af en bekijken samen welke mogelijkheden er zijn en waarmee je de grootste impact maakt!